SKOLSKĂ–TERSKEKONGRESS 2018

Moderatorerer

Eva Funck

Årets moderator Eva Funck är en känd tv-profil och en mycket erfaren och uppskattad programledare, moderator och konferencier.

Eva har i 25 år drivit barn-och dockteater däribland med följeslagaren Hönapöna och den populära karaktären har sedan spelats i Bolibompa och Björnes Magasin.

I över 10 år medverkade Eva i Björnes Magasin i SVT och därefter 10 år med faktaprogrammen "Evas sommar och vinterplåster" " Evas funkarprogram" " Evas superkoll" och på turnéer med sin enmansshow "En lyckad föreställning".

Hon har bland annat fått priser som Årets Kunskapsspridare 2010 och Kristallen 2008. Hon har med kunskapsglädjen som pedagogisk metod höjt kunskapsnivån och vetgirigheten hos de unga i Sverige".

Christina Stenhammar

Christina Stenhammar är Leg sjuksköterska inom barn och ungdom, Med dr. Enhetschef Centrala elevhälsan Utbildningsförvaltningen Uppsala kommun.

Susann Magnusson

Susann är Vice ordförande och redaktör i Riksföreningen för Skolsköterskor. Hon är även enhetschef för EMI i Uddevalla Kommun och specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och unga.

Carina Strömqvist

Carina är medlemsansvarig i Riksföreningen för Skolsköterskor. Hon arbetar även som skolsköterska i Helsingborgs kommun.