SKOLSKĂ–TERSKEKONGRESS 2018

HOTELL

För din egen bekvämlighets skull har MCI Nordics bokat upp ett antal rum på hotell som ligger i nära anslutning till kongressanläggningen i Älvsjö, samt i centrala Stockholm. Dessa rum har du möjlighet att boka i samband med din anmälan till kongressen. Du kommer även att kunna få kostnaden för hotellbokningen på samma faktura som din anmälningsavgift. För att säkert kunna tillgodose dina önskemål ber vi dig boka så snart som möjligt. MCI Nordics reserverar rummen i den ordning beställningarna kommer in.

 

Klicka här för att läsa om Avbokningsreglerna

Nedan nämnda priser är per rum per natt, inklusive frukost och moms. Om du önskar boka fler än 5 rum eller har glömt boka hotell i samband med din anmälan, vänligen skicka en e-post till: confirmation@mci-group.com

 

Best Western Royal Star Hotel Fullbokat 19/4 i nuläget

Best Western Royal Star Hotel är ett affärs-och konferenshotell som är lokaliserat intill Stockholmsmässan, endast 10 minuters tågresa från Stockholm City. Hotellet erbjuder rymliga rum, tillgång till gym, bastu och parkering. På hotellet finns även en restaurang och bar. 

Adress: Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

  • Enkelrum – 1 pers, 1695 kr
  • Dubbelrum – 2 pers, 1995 kr

 

Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign är ett av Stockholms största hotell, beläget på Norra Bantorget i centrala Stockholm nära kommunikationer, shopping och restauranger.

Hotellet är inriktat på skandinavisk arkitektur och formgivning.

I hotellets lobby hittar du den populära restaurangen Kitchen & Table. 

Adress: Östra Järnvägsgatan 35, 101 26 Stockholm

  • Standardrum – 1 pers, 2295 kr
  • Standardrum – 2 pers, 2495 kr

Connect Hotel Stockholm (Älvsjö) Fullbokat i nuläget

Connect Hotel Stockholm Älvsjö är inrett i luftig och modern stil och ligger i nära anslutning till Stockholmsmässan och Älvsjö pendeltågstation, endast 10 minuters tågresa från Stockholm City. På hotellet finns bistro och bar, belägna i loungen som kallas Vardagsrummet.

Adress: Götalandsvägen 218, 125 44 Älvsjö

  • Standardrum – 1 pers, 999 kr
  • Standardrum – 2 pers, 999 kr

Scandic Grand Central Fullbokat i nuläget

Scandic Grand Central ligger centralt placerat i Stockholm City, i hörnet av Vasagatan och Kungsgatan. På detta hotell, som har en tydlig musikprofil, hittar du flera restauranger och barer. Kommunikationer, nöjen och shopping finns bara några minuters promenad från hotellet. 

Adress: Kungsgatan 70, 111 20 Stockholm

  • Standardrum – 1 pers, 2090 kr
  • Standardrum – 2 pers, 2290 kr

 

Scandic Talk Fullbokat i nuläget

Scandic Talk har ett perfekt läge med endast ett steg till Stockholmsmässan, 10 minuters tågresa från Stockholm City. På hotellet finns tillgång till gym och bastu. I Bistrobaren kan du koppla av med en fika och Skybaren på 19:e våningen bjuder på en fantastisk utsikt och mysig stämning.

Adress: Mässvägen 2, 125 80 Stockholm, Älvsjö

  • Standardrum – 1 pers, 1790 kr
  • Standardrum – 2 pers, 1890 kr